Om HF Materiel​

Hos HF Materiel tilbyder vi leje af entreprenørmaskiner. Både store og små. Det er vigtigt for os, at du og dit firma kan bruge tiden på at løse de opgaver, I får fra jeres kunder.

Derfor gør vi meget ud af, at det materiel I lejer hos os er 100% i orden, og at vi kan levere det nødvendige materiel hurtigst muligt.

HF Materiel kører på hverdage Sjælland tyndt og leverer materiel, som I lejer hos os i Kvistgård og Søborg. 

Vi leverer også i resten af Danmark, hvis det er, hvad I ønsker. Vi træffes på telefonen fra kl. 6-16.30 mandag til torsdag og fra kl. 6-16.00 fredag. Så ring til os, så finder vi den bedst mulige løsning. 

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

HF har en finger på pulsen

Som et af de eneste udlejningsfirmaer i Danmark er indehaver Henrik Feldmann selv ude i marken, hvilket giver en virkelig god føling med, hvad det er, der virker lige nu.


Udlejning og rådgivning siden 2011

HF Materiel blev etableret i 2011 og vi har udover erfaringen et stort udvalg af entreprenørmaskiner, lifte, gravemaskiner, skurvogne, dumpere m.m. hertil naturligvis også en masse tilbehør, som kan være med til at løse diverse opgaver hos jer.

Hos HF Materiel er det ikke kun maskinerne, der er 100% i orden. Vores ansatte er altid glade og klar på at løse den opgave, der bliver stillet, og er uddannede til at instruere om brugen af de maskiner, der bliver lejet ud. 

Kontakt os for et godt tilbud​

Udfyld felterne med * og klik 'Send besked', så hører du fra os hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anden information

Åbningstider​

Mandag - torsdag:​

​6.00 - 16.30

Fredag:

​6.00 - 16.00

Kontakt os

HF Materiel ApS

Oldenvej 31, 3490 Kvistgård

Klik her for rutevejledning

CVR:34055769

Du er velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular  her »